BEDRIJFSFEEST

DJPeterHak.nl heeft alles in huis om uw personeel en genodigden een swingende avond te bezorgen!

Wanneer u uw bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfscomplex wilt organiseren, helpen wij graag de (vaak grote) ruimte om te bouwen naar een ware feesttempel.

Door het opbouwen van een trusskooi met verlichting en lichteffecten zoals op de foto te zien is, al dan niet aangevuld met een heuse “Satturday Nightfever” verlichte dansvloer maken we een knusse clubsfeer ook in wat grotere ruimtes.

djpeterhak.nl

• Viert uw bedrijf een lustrum?

• Heeft de afdeling verkoop zijn targets gehaald?

• Is het nieuwe bedrijfspand gereed voor het openingsfeest?

• Of zoekt u de ideale ontspanning na een teambuilding sessie?

Wij weten als geen ander de juiste sfeer neer te zetten. Of dit nu voor 50 of voor 500 personen is. De crew van onze show heeft ‘feestgevoel’ in de vingers!

Wij beschikken over mondige presentatoren en de juiste muziek om uw personeelsleden en partners op de juiste manier bij de festiviteiten te betrekken.

 

 Wat te denken van:


• Petticoat en Vetkuiven party

• Apres Ski party

• Grease on the beach party

• Back to the 60′s/70′s/80′s/90′s party met alle klassiekers uit die tijd

• Amsterdams café met natuurlijk alle meezingers..

   (tip: zeer geschikt voor Karaoke!)

 

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, onze medewerkers overleggen graag met u over de juiste entourage voor uw doelgroep.

Verwacht u veel bezoekers met zeer uiteenlopende verwachtingen?
Overleg eens met onze medewerkers over de mogelijkheid om verschillende shows simultaan neer te zetten.

Wilt u bijvoorbeeld een ruimte waar de vloer wordt “platgefoxt” en tegelijkertijd op een andere plek een Dance & Trance show voor de liefhebbers van de laatste clubhits? Het is geen enkel probleem. De crew van DJPeterHak.nl bestaat uit vakmensen die de jarenlange ervaring hebben om ook uw feest te doen slagen.

De locatie die u kiest is altijd geschikt voor onze show!
Eerder waren wij al te gast op rondvaartboten, attractieparken, bedrijfskantines, bedrijfshallen of het atrium van menige nieuwbouw. Alles kan en niets is ons te gek!

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de juiste show voor uw feest. 

Heeft u interesse in onze diensten, wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem direct contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 - 15 94 37 63.